Rock Bay Penthouse

Costa del Sol

appartement ligging stranden costa del golf excursies tarieven en reservaties route fotogalerij gastenboek

Wij zijn weer terug en we kunnen u zeggen dat we heel content zijn over de accommodatie in Rock Bay. De voorzieningen zijn heel compleet, alles is prima verzorgd.

Het was voor ons de eerste keer in Spanje en we zijn heel verrast over de natuur en de witte dorpjes. Het weer was ook heel aangenaam, net zoals de verschillende restaurantjes in de omgeving.

Wellicht dat we nog eens terug komen ...


Familie Sleeuw uit Darlfsen, Nederland…De vakantie is voorbij én veel te vlug!

Eerst en vooral wil ik jullie laten weten dat het een zeer mooi appartement is met alles er op en er aan.…

…In de informatiemap zat er info over alle bezienswaardigheden in Malaga, maar eigenlijk weinig over de stadjes rond het appartement terwijl je eigenlijk niet zover hoeft te gaan om eens een uitstapje te doen én te genieten.  We zijn een paar keer gaan eten in Sotogrande (La Terrassa), een aanrader voor alle vakantiegangers!!!

De keyservice vinden wij super en een zeer vriendelijk onthaal. Als Belg in een vreemd land doet het goed te weten dat er iemand is die jouw taal spreekt en die steeds te bereiken is!

Het is de eerste keer dat wij op reis gaan op een appartement maar het is zeker een aanrader en we denken erover om volgend jaar gewoonweg terug te komen......Het was een super week en we hebben genoten!

Proficiat en jullie mogen fier zijn op jullie accommodatie, het was prima in orde en netjes!

Misschien tot volgend jaar !


Fam Massart-Vereecke uit België

Onze gasten aan het woord….